За Компанията

MARTIN & YOANNA LTD.

ЗА КОМПАНИЯТА

Мартин-Йоанна е еднолично дружество, споделяйки философията, че бъдещето принадлежи на иновациите, гъвкавостта и екипната работа. Способността за създaване на партньорства и работа в мрежи е ключов фактор за изграждане на успешни вериги на достaвките. Мартин-Йоанна ЕООД е основана през 2007г., като основната дейност на фирмата е транспорт на територията на ЕС . Започва да функционира регулярна групажна линия между България и Австрия.

ОЩЕ

ИСТОРИЯ

През 2008 г дружеството инвестира в собствена логистична и складова база,собствен сервиз и офис. Удовлетвореността на нашите клиенти и гласуваното доверие, породи търсене на услуги за международен транспорт и разширяване на обхвата на предлаганите услуги, което доведе до създаване на отдел международна спедиция. Партньорствата, които създаваме са базирани на разбирането, че успяваме заедно, като помагаме на нашите клиенти и партньори да успяват.

Нашият екип е съставен както от професионалисти с дългогодишен опит, така и от млади и ентусиазирани специалисти с творчески поглед и иновативно мислене в дадената сфера. Съчетаването на професионализма и креативността са гаранция за успеха ни.

Мартин-Йоанна ЕООД членува в СМП „Съюз на международните превозвачи“ www.smp-eu.org

НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ СМЕ ЗА ВАШИТЕ ВЪПРОСИ

За Контакти

Адрес

гр. Лясковец, обл. В. Търново
ул. Стефан Поптонев 1

Имейли

office@martin-yoanna.com - Офис
martin.ivanov@martin-yoanna.com - Мартин Иванов

Телефони

Управител:
+359 888 391 528 - Йордан Иванов

Администрация:
+359 888 824 765 - Мария Иванова

Спедиция и логистика:
+359 877 209 828, +359 888 391 582 - Мартин Иванов

Изпратете ни Запитване