Спедиция и логистика

Независимо от какъв транспорт се нуждаете, в сферата на дистрибуционната логистика ние винаги имаме за Вас икономически най-изгодното решение.

Вашите индивидуални изисквания относно разпределението на стоки и товари и нашата претенция за ефективност обуславят както избора на транспортното средство, така и скоростта на дистрибуцията.

Чрез проследяването на пратката и модерните ИТ инструменти вие винаги ще имате представа за това, къде се намират вашите стоки.

„МАРТИН-ЙОАННА“ ЕООД има гъвкава политика при изпълнението на своите поръчки. Предлагаме оптимална оферта, на най-добра цена, като се ангажираме с най-кратки срокове на доставка.

Помагаме за извършването на международен сухопътен транспорт на малки, големи, извънгабаритни и АДР стоки до всички европейски държави.

Гарантираме, че пратката ви ще пристигне невредима във вида, в който е натоварена.

Предлагаме транспорт на комплектни товари със стандартни ремаркета, превоз на високообемни товари със специализирани ремаркета, групажни пратки, пратки с температурен режим, опасни товари изискващи специално оборудвани ремаркета, превоз на ваши лични вещи. Експресен транспорт, транспорт от врата до врата.

„МАРТИН-ЙОАННА“ ЕООД разполага със собствен автопарк с различна товароносимост. В случай, че не притежаваме собствен автомобил по зададеният от вас маршрут, използваме гарантирани дългогодишни партньори, с които сме сключили договори като подизпълнители и отблизо следим дали се изпълняват точно, пълно и качествено желанията на нашите клиенти. За да гарантираме сигурност, сме въвели задължителното изискване за наличието на ЧМР застраховка на всеки от автомобилите на подизпълнителите. Международна конвенция ЧМР е вид тристранен договор между товародателя, превозвача и получателя. С този документ се поема отговорност от превозвача за количеството и качеството на превозваната стока по време на транспорта.

Нашият екип от специалисти ще ви помогне при изготвяне на индивидуален план за маршрута и логистиката.

Как работим

НАШИЯ ПРОЦЕС

При транспорт, спедиция и логистика

1

СТЪПКА 1

Давате ни пълна информация за вашата стока чрез и-мейл или телефонно обаждане.
2

СТЪПКА 2

Договаряме възможно най-оптимална цена за вашата стока.
3

СТЪПКА 3

Изпращаме най-подходящият автомобил да натовари вашата стока.
4

СТЪПКА 4

Доставяме вашата стока до врата,склад,или клиент в точно определеното време.

НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ СМЕ ЗА ВАШИТЕ ВЪПРОСИ

За Контакти

Адрес

гр. Лясковец, обл. В. Търново
ул. Стефан Поптонев 1

Имейли

office@martin-yoanna.com - Офис
martin.ivanov@martin-yoanna.com - Мартин Иванов

Телефони

Управител:
+359 888 391 528 - Йордан Иванов

Администрация:
+359 888 824 765 - Мария Иванова

Спедиция и логистика:
+359 877 209 828, +359 888 391 582 - Мартин Иванов

Изпратете ни Запитване