Политика за поверителност

Моля, запознай те се с настоящата политика на поверителност и защита на личните данни. В случай че имате въпроси, свържете се с нас. Ако по някакви причини не сте съгласни с някои от условията, съдържащи се в този документ, препоръчваме да не използвате уеб сайта ни. Фактът с използването на нашия уеб сайт ще бъде приет като съгласие и приемане на нашата политика за защита на личните данни .

Сърфирането в уебсайта на МАРТИН – ЙОАННА ЕООД не означава непременно събирането на вашите лични данни. Уеб сайта martin-yoanna.com предоставя формуляр за контакт с екипа, при желание за връзка с нас – ЗАПИТВАНИЯ, КАРИЕРИ и КОНТАКТИ. МАРТИН – ЙОАННА ЕООД не събира и не обработва лични данни, освен в случаите, в които потребители на уеб сайта ни или наши клиенти съзнателно решат да ни предоставят такива, попълвайки някои от електронните формуляри. Вашите данни, се обработват единствено с цел осъществяване на контакт и диалог с всеки, заявил желание за това през уеб сайта ни. Във всеки случаи съблюдаваме основни принципи при обработването на лични данни. Дейността на МАРТИН – ЙОАННА ЕООД и уеб сайта ни да са изцяло съобразени с изискванията на новия Регламент (ЕС) 2016/679 относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR). Уверяваме ви, че доброволно предоставените от Вас лични данни ще бъдат съхранявани в условията на конфиденциалност според разпоредбите на ЗЗЛД.

Фирма МАРТИН – ЙОАННА ЕООД не събира и не обработва специални категории лични данни (т.нар. чувствителни лични данни), лични данни на деца и не предоставя на трети страни получените от самата нея лични данни на потребителите на уеб сайта, освен Вашето изрично съгласие.

МАРТИН – ЙОАННА ЕООД си запазва правото да актуализира, променя и допълва политиката си за защита на личните данни по всяко време, съгласно свое решение или когато обстоятелствата или Законодателството го налагат.